Bilhuset Grome - Bosch Car Service Farum

Synstjek

featured image

Skal din bil til syn – Bestil et synstjek  hos Bilhuset Grome i Farum

Vi sørger for, at du slipper for anmærkninger!

Et veludført arbejde betyder, at du slipper for anmærkninger og din bil går i gennem syn. Og at du sparer tid og penge, fordi du slipper for endnu en synsrunde.  Forudsætningen for at undgå anmærkninger fra første syn er, at vi har foretaget reparation af bilen her på værkstedet.

Forudgående inspektion/synstjek

Hvis du gerne vil undgå sommerfuglene i maven før bilsyn, kan du få hjælp hos os med en forudgående inspektion/synstjek. I forbindelse med inspektionen kommer vi med forslag til mulige udbedringer, så du slipper for besværet og de ekstra udgifter, som et fornyet syn medfører.


Bilhuset Grome – Bosch Car Service Farum – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!